Projectleider

Integral Interieur zoekt een dynamische Projectleider!

Bij Integral Interieur, voortrekkers in unieke interieurdesigns en innovatieve ruimteoplossingen, staan we voor een naadloze symbiose van esthetiek, functionaliteit en klanttevredenheid. Onze projecten, die zowel visueel als functioneel de verwachtingen overstijgen, verbeteren niet alleen de esthetiek van de ruimtes maar optimaliseren ook de bedrijfsprocessen van onze klanten. Als Projectleider ben je cruciaal in dit proces, waarbij jouw leiderschap en projectmanagementvaardigheden ons gemeenschappelijk succes vormgeven. Je rapporteert direct aan de Operations Manager en werkt intensief samen met het verkoopteam, ontwerpers en de uitvoeringsteams. Dit creëert een boeiende werkomgeving waar jouw rol essentieel is in het verwezenlijken van onze ambitieuze projecten.

Wat ga je doen?

  • Projectbeheer: Met jouw ervaring en inzicht leid je de projecten van start tot oplevering. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en volgen van elk projectstadium, met een sterke focus op tijd, budget en kwaliteit.
  • Teamcoördinatie: Je dirigeert een multidisciplinair team, waarbij je nauw samenwerkt met ontwerpers, onderaannemers en de productieafdeling om elk project tot een succes te maken. Jouw leiderschapsvaardigheden zorgen voor een vlotte en efficiënte projectuitvoering.
  • Communicatie: Als centraal aanspreekpunt voor klanten en partners handhaaf je een open en duidelijke communicatielijn. Je onderhandelt, stemt af en zorgt dat alle betrokken partijen perfect op de hoogte zijn van de projectstatus.
  • Kwaliteitsbewaking: Je garandeert dat alle projecten voldoen aan de hoogste standaarden van Integral Interieur en de verwachtingen van de klant. Je houdt toezicht op de naleving van specificaties, ontwerp en budgetten.
  • Probleemoplossing en innovatie: Je identificeert mogelijke knelpunten en komt proactief met creatieve oplossingen. Jouw inzicht draagt bij aan de constante verbetering van onze projectprocessen en klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

  • Een professional met een Bachelor in Bouwkunde, Architectuur of Interieurdesign, verrijkt met minimaal 3 jaar relevante ervaring in projectmanagement binnen de bouw- of interieursector.
  • Uitstekende kennis van PC-toepassingen zoals Word, Excel en Navision is vereist.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels
  • Iemand die klantgericht, analytisch, oplossingsgericht en proactief is, met een natuurlijk talent voor planning en organisatie.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende rol binnen een dynamisch en groeiend bedrijf, waar innovatie en creativiteit vooropstaan. Je krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen en te werken aan projecten die echt het verschil maken. We bieden een competitief salaris dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden, en de mogelijkheid om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat streeft naar uitmuntendheid in elk project.

Ben jij klaar om Integral Interieur naar nieuwe hoogten te leiden?

We horen graag van je! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe en vertel ons waarom jij de ideale Projectleider bent voor ons team. We kijken uit naar je bijdrage aan ons succesverhaal!

Solliciteer hier!