Integral Interieur | Bakkerij winkelinrichting
Integral logo

Uw bakkerij aantrekkelijk en energiezuinig ingericht

Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken. Wil jij graag horen wat wij voor uw bakkerij kunnen betekenen?

Uw project bespreken?

Vul het formulier in en wij doen de rest


  Vier redenen waarom u graag met ons in zee zult gaan:

  Het unieke maatwerk - Integral interieur

  Het unieke maatwerk.

  Wij zorgen voor een tijdloos design in duurzame kwaliteit waarbij zowel esthetiek, functionaliteit als ergonomie centraal staan. Dit allemaal volgens uw wensen, want net zoals u zijn wij vakmensen in elk detail.

  Van schets tot realisatie.

  Met ons gepersonaliseerde design in 3D kan u als het ware door uw vernieuwde zaak wandelen. Samen met u als bakker doorlopen we het volledige proces: van ontwerp, keuze van materialen tot de uiteindelijke installatie.

  Van schets tot realisatie - Integral interieur
  Ingenieus design - Integral interieur

  Ingenieus design.

  Integral als expert op het gebied van koeltechniek. Van een aangename en energiezuinige werkomgeving bent u gegarandeerd. Daarnaast zorgt ons uniek elektrisch hefsysteem niet alleen voor langer verse producten, maar vergemakkelijkt het ook het onderhoud.

  Rendabiliteit is een must.

  De koeltoonbank is het hart van elke bakkerij, deze zorgt ervoor dat uw producten optimaal worden bewaard en altijd vers blijven. De energiezuinige koeltoonbanken van Integral dragen hier direct aan bij. Ons stijlvolle design en de roestvrijstalen constructie in combinatie met ons ingebouwde elektrisch hefsysteem van het presentatievlak zorgen ervoor dat het rendement van uw bakkerij verhoogt.

  Rendabiliteit - Integral interieur

  A picture is worth a thousand words

  Swipe door onze succesvolle realisaties

  Integral interieur door de lens van onze klanten:

  "Steeds professioneel begeleid in de (her)opbouw van onze slagerij traiteurszaak. Integral denkt mee in klantbeleving en uitstraling van onze zaak. Ook zeer tevreden over de samenwerking met de werkploeg en service"

  Laure Boterdaele

  Slagerij traiteur Boudin - Oosterzele

  "Na een goede voorbereiding en samenspraak met architect zijn de werken perfect , en binnen de termijn uitgevoerd zoals besproken. Het resultaat mag er dan ook zijn , een fantastische mooie winkel. Niet alleen wij , maar ook onze klanten zijn overenthousiast. Dus kunnen wij Integral aan iedereen aanbevelen"

  Marc Stroef

  Bakkerij De Broodkeuken te Assebroek - Brugge

  Wenst u uw project te bespreken?

  Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u spoedig terug!