Integral logo

Een frisse en rustgevende uitstraling voor uw viswinkel

Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken. Wil jij graag horen wat wij voor uw viswinkel kunnen betekenen?

Uw project bespreken?

Vul het formulier in en wij doen de rest


  Laat het roer maar aan ons over!

  Het unieke maatwerk - Integral interieur

  Het unieke maatwerk.

  Onze gespecialiseerde vakmannen met jarenlange expertise zorgen ervoor dat uw winkelinrichting tot in de puntjes wordt verzorgd. Een totaalpakket aan diensten wordt u aangeboden waarbij de focus ligt op een aantrekkelijke presentatie en het vers houden van uw vis(specialiteiten).

  Van schets tot realisatie.

  Compleet ontzorgen is ons doel: vanaf het uitgetekend concept tot de volledige productie en installatie is Integral nauw betrokken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en betrekken je graag bij elke stap.

  Van schets tot realisatie - Integral interieur
  Ingenieus design - Integral interieur

  Zeeverse koeling.

  Als expert op het gebied van koeltechniek, zorgen wij voor slimme gespecialiseerde gekoelde toonbanken die niet alleen uw heerlijk gamma vis zeevers houden maar eveneens energiezuinig zijn en zo tegemoet komen aan de hoge energiefacturen.

  Rendabiliteit is een must.

  Met de inrichting van uw viswinkel willen we komen tot een rendabele zaak waar u met veel goesting in staat.. Door het gekoeld meubilair op maat zorgen we ervoor dat uw producten optimaal bewaard worden en steeds vers blijven. Met onze energiezuinige koeltogen en koelcellen, toonbank uit roestvrijstaal, het elektrisch hefsysteem van het presentatievlak, .. staat alles in het teken om u meer rendement te bieden.

  Rendabiliteit - Integral interieur

  A picture is worth a thousand words

  Swipe door onze succesvolle realisaties

  Integral interieur door de lens van onze klanten:

  "Steeds professioneel begeleid in de (her)opbouw van onze slagerij traiteurszaak. Integral denkt mee in klantbeleving en uitstraling van onze zaak. Ook zeer tevreden over de samenwerking met de werkploeg en service"

  Laure Boterdaele

  Slagerij traiteur Boudin - Oosterzele

  "Na een goede voorbereiding en samenspraak met architect zijn de werken perfect , en binnen de termijn uitgevoerd zoals besproken. Het resultaat mag er dan ook zijn , een fantastische mooie winkel. Niet alleen wij , maar ook onze klanten zijn overenthousiast. Dus kunnen wij Integral aan iedereen aanbevelen"

  Marc Stroef

  Bakkerij De Broodkeuken te Assebroek - Brugge

  Wenst u uw project te bespreken?

  Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug!