Integral logo

Maak uw traiteurzaak ‘integraal’ succesvol!

Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken. Wil jij graag horen wat wij voor uw traiteurzaak kunnen betekenen?

Uw project bespreken?

Vul het formulier in en wij doen de rest


  Waarom u de verleiding niet kan weerstaan

  Het unieke maatwerk - Integral interieur

  Het unieke maatwerk.

  Door onze jarenlange expertise en vakmanschap kan u vertrouwen op een totaalinrichting naar uw voorkeur. Geef met een gerust hart alles uit handen, want Integral Interieur gaat met veel passie aan de slag om uw winkel net dat tikkeltje meer te bieden.

  Van schets tot realisatie.

  Uw persoonlijke inbreng en vakkennis nemen we mee vanaf de schets tot de realisatie. Stuur het proces steeds bij naar uw persoonlijke smaak en wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Gegarandeerd kan u rekenen op een traiteurzaak waar de klant de verleiding niet kan weerstaan.

  Van schets tot realisatie - Integral interieur
  Ingenieus design - Integral interieur

  Ingenieus design.

  Met onze duurzame koeltoonbanken uit 100% roestvrijstalen met geïntegreerde, ingenieuze koeling blijven uw verfijnde traiteurwaren optimaal vers. Een aantrekkelijke presentatie is even belangrijk: een koeltoonbank op maat, self-take toonbanken, wandkoelingen,.. die je interieur helemaal af maken.

  Rendabiliteit is een must.

  Met onze winkelinrichting willen we komen tot een rendabele zaak waar u met veel goesting in staat. Door het gekoeld meubilair op maat zorgen we ervoor dat uw producten optimaal bewaard worden en steeds vers blijven. Met onze energiezuinige koeltogen en koelcellen, toonbank uit roestvrijstaal, het elektrisch hefsysteem van het presentatievlak, .. staat alles in het teken om u meer rendement te bieden.

  Rendabiliteit - Integral interieur

  A picture is worth a thousand words

  Swipe door onze succesvolle realisaties

  Integral interieur door de lens van onze klanten:

  "Steeds professioneel begeleid in de (her)opbouw van onze slagerij traiteurszaak. Integral denkt mee in klantbeleving en uitstraling van onze zaak. Ook zeer tevreden over de samenwerking met de werkploeg en service"

  Laure Boterdaele

  Slagerij traiteur Boudin - Oosterzele

  "Na een goede voorbereiding en samenspraak met architect zijn de werken perfect , en binnen de termijn uitgevoerd zoals besproken. Het resultaat mag er dan ook zijn , een fantastische mooie winkel. Niet alleen wij , maar ook onze klanten zijn overenthousiast. Dus kunnen wij Integral aan iedereen aanbevelen"

  Marc Stroef

  Bakkerij De Broodkeuken te Assebroek - Brugge

  Wenst u uw project te bespreken?

  Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug!