Integral logo

Laat je chocolaterie of pralinewinkel persoonlijkheid uitstralen

Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken. Wil jij graag horen wat wij voor uw chocolaterie of pralinewinkel kunnen betekenen?

Uw project bespreken?

Vul het formulier in en wij doen de rest


  Vertrouw om deze redenen de presentatie van je creaties aan ons!

  Het unieke maatwerk - Integral interieur

  Het unieke maatwerk.

  Met een totaalconcept op maat kan u uw creaties op een persoonlijke manier in de kijker zetten. Rekening houdend met uw voorkeur, smaak en vakkennis komen we tot een unieke winkelinrichting op maat.

  Van schets tot realisatie.

  Integral verzorgt het hele proces van A tot Z. Vanaf het concept tot de productie, installatie en oplevering nemen wij op ons om u ten alle tijden te ontzorgen. Blijf steeds op de hoogte van elk detail en stuur het proces gerust bij.

  Van schets tot realisatie - Integral interieur
  Ingenieus design - Integral interieur

  Ingenieus design.

  Als expert op vlak van koeltechniek, fabriceren wij de meest optimale koeltoonbank voor uw chocoladezaak. Een open of gesloten toonbank, een presentie met automatisch hefsysteem voor het glas, een wandkoeling of (gekoelde) pralinelade: elk design is mogelijk!

  Rendabiliteit is een must.

  Met de inrichting van uw chocolaterie willen we komen tot een rendabele zaak waar u met veel goesting in staat. Door het gekoeld meubilair op maat zorgen we ervoor dat uw producten optimaal bewaard worden en steeds vers blijven. Met onze energiezuinige koeltogen en koelcellen, toonbank uit roestvrijstaal, elektrisch hefsysteem voor een langere houdbaarheid en buitengewone productpresentatie (Chocolift™), .. staat alles in het teken om u meer rendement te bieden.

  Rendabiliteit - Integral interieur

  A picture is worth a thousand words

  Swipe door onze succesvolle realisaties

  Integral interieur door de lens van onze klanten:

  "Steeds professioneel begeleid in de (her)opbouw van onze slagerij traiteurszaak. Integral denkt mee in klantbeleving en uitstraling van onze zaak. Ook zeer tevreden over de samenwerking met de werkploeg en service"

  Laure Boterdaele

  Slagerij traiteur Boudin - Oosterzele

  "Na een goede voorbereiding en samenspraak met architect zijn de werken perfect , en binnen de termijn uitgevoerd zoals besproken. Het resultaat mag er dan ook zijn , een fantastische mooie winkel. Niet alleen wij , maar ook onze klanten zijn overenthousiast. Dus kunnen wij Integral aan iedereen aanbevelen"

  Marc Stroef

  Bakkerij De Broodkeuken te Assebroek - Brugge

  Wenst u uw project te bespreken?

  Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug!