GOED BEZIG SINDS 1985. PROFITEER ERVAN.

Met Integral gaat u niet over één nacht ijs. We hebben een lange traditie in totaalinrichting en koeltechnieken. Voor bakkerijen en slagerijen maar ook voor kaashandels, viswinkels, traiteurs, horeca en hotels. We blijven onszelf en ons aanbod heruitvinden volgens de nieuwste normen. Dé focus: het verhogen van de rendabiliteit van uw zaak.

Van visie tot realisatie.

Onze ontwerpers presenteren uw unieke, gepersonaliseerde design in 4D (virtual reality): u wandelt als het ware al door uw nieuwe zaak. Voor de uitvoering ervan beschikken onze vakmensen over een volledig uitgeruste schrijnwerkerij met de nieuwste technologie en een eigen glas- en granietafdeling. Integral gebruikt uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

Het loopt gesmeerd.

Eén gemotiveerde contactpersoon zorgt voor de coördinatie en een vlekkeloos traject tot de (her)opening van uw zaak. Van ontwerp, productie tot installatie. Ook daarna staat Integral voor u klaar bij de minste vraag of probleem. Vierentwintig uur op vierenwintig, zeven dagen op zeven. Het is niet voor niks dat we elke week gemiddeld twee handelszaken mogen inrichten …

U kunt er alleen bij winnen.

De ingebouwde flexibiliteit en het verhoogde onderhoudsgemak van onze concepten verlagen de terugverdientijd van uw investering. Terwijl uw verkoop en de klantentevredenheid stijgen.