Integral logo

Uw vleeswaren
optimaal gepresenteerd

Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken. Wil jij graag horen wat wij voor uw slagerij kunnen betekenen?

Uw project bespreken?

Vul het formulier in en wij doen de rest


  Wij overtuigen u met deze redenen om op ons te vertrouwen:

  Het unieke maatwerk - Integral interieur

  Het unieke maatwerk.

  Van een winkelinrichting op maat bent u verzekerd door onze jarenlange expertise in productie. Ons vakmanschap weerspiegelt zich in de volledige winkel waar bovendien al uw vleeswaren op aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden.

  Van schets tot realisatie.

  Ons advies gecombineerd met uw wensen omtrent indeling en materiaalkeuze, maakt een op maat ingerichte slagerij mogelijk. Doorheen het proces kan u steeds de laatste details bijsturen tot een uniek concept dat eigenheid uitstraalt. Integral verzorgt bovendien de coördinatie tot en met de oplevering.

  Van schets tot realisatie - Integral interieur
  Ingenieus design - Integral interieur

  Ingenieus design.

  Wij ontwikkelen 100% roestvrijstalen en dus zeer duurzame koeltoonbanken met een geïntegreerde, ingenieuze koeling, die een perfecte houdbaarheid van vlees(waren) waarborgen. Met hun lage energieverbruik denken onze koelingen bovendien ook aan uw energierekening.

  Rendabiliteit is een must.

  De koeltoonbank is het hart van elke slagerij, deze zorgt ervoor dat uw producten optimaal worden bewaard en altijd vers blijven. De energiezuinige koeltoonbanken van Integral dragen hier direct aan bij. Ons stijlvolle design en de roestvrijstalen constructie in combinatie met ons ingebouwde elektrisch hefsysteem van het presentatievlak zorgen ervoor dat het rendement van uw slagerij verhoogt.

  Rendabiliteit - Integral interieur

  A picture is worth a thousand words

  Swipe door onze succesvolle realisaties

  Integral interieur door de lens van onze klanten:

  "Steeds professioneel begeleid in de (her)opbouw van onze slagerij traiteurszaak. Integral denkt mee in klantbeleving en uitstraling van onze zaak. Ook zeer tevreden over de samenwerking met de werkploeg en service"

  Laure Boterdaele

  Slagerij traiteur Boudin - Oosterzele

  "Na een goede voorbereiding en samenspraak met architect zijn de werken perfect , en binnen de termijn uitgevoerd zoals besproken. Het resultaat mag er dan ook zijn , een fantastische mooie winkel. Niet alleen wij , maar ook onze klanten zijn overenthousiast. Dus kunnen wij Integral aan iedereen aanbevelen"

  Marc Stroef

  Bakkerij De Broodkeuken te Assebroek - Brugge

  Wenst u uw project te bespreken?

  Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug!