Gecertificeerd, ervaren en betrouwbaar in koeltechniek.

Wij bieden u de meest geavanceerde en rendabele gekoelde toonbanken, wandkoeling, koelcellen, diepvriescellen en ruimtekoeling voor ateliers. Ook de monitoring van uw koelzones, uw airconditioning en warmterecuperatie zijn bij ons in goede handen.

Voor dringende koeltechnische problemen kunt u contact opnemen met het servicenummer

+32 473 802 971

De ene koeling is de andere niet …

Onze exclusieve plaatkoeling zorgt voor een optimale koeling en vochtigheidsgraad met minder verbruik. We zijn de enige Belgische producent van koeltoonbanken met een volledige inoxstructuur (RVS) op maat. Daarnaast ontwikkelden we een uniek elektrisch hefsysteem voor traiteurtoonbanken dat het onderhoud vergemakkelijkt en verbetert. Onze koelconcepten zijn geluidsarm en beantwoorden aan de strenge Europese milieunormen.

Moeiteloos monitoren.

Ons geavanceerde eCOOL-systeem geeft u volledige controle over uw koelzones. U regelt de temperatuur eenvoudig via een scherm in uw zaak, en even eenvoudig vanop afstand via uw computer, tablet of gsm. Het systeem registreert automatisch alle gegevens voor uw HACCP-logging en houdt die twaalf maanden lang bij. Bovendien kan het uitgebreid worden met een alarmmelding, zodat onze ervaren koeltechniekers vanop afstand kunnen ingrijpen bij een probleem. Ons serviceteam is trouwens non-stop stand-by.

Airconditioning en warmterecuperatie.

Integral is ook de geschikte partner om uw zaak te voorzien van een ideaal klimaat via airco, en om efficiënt aan warmterecuperatie te doen.