Uw bakkerij of chocolaterie slim en smaakvol ingericht.

Betreed een wereld van heerlijke verleiding. Laat de sfeer uw klanten bekoren zodra ze binnenstappen. Kies voor een unieke zoete bestemming en creëer een oase van heerlijke smaken en aantrekkelijk design.

Totaalinrichting bakkerij

U stopt veel passie in uw brood, pistolets, sandwiches, koffiekoeken en patisserie. Dan wilt u ze ook extra verleidelijk aanbieden aan uw klanten. Integral zorgt dat uw pand heerlijk is om te bezoeken én zalig om in te werken.

Totaalinrichting chocolaterie

Pralines en andere lekkernijen die met veel toewijding bereid worden verdienen respect. Ze zolang mogelijk kraakvers houden en prachtig uitstallen is een vak apart. Integral denkt en doet professioneel mee en geeft uw zaak een mooie meerwaarde.

Van koeltoonbank tot koekentorens.

Brood, viennoiserie, koekjes, gebakjes, taarten, marsepein, pralines, ijsjes … Presenteer ze stuk voor stuk aantrekkelijk en hygiënisch, in uw eigen stijl. Uw klanten worden nog grotere fans dan ze al waren. Integral creëert daarvoor mee de beste omstandigheden, op maat. Van welke koeltoonbank, vaste of/en mobiele broodrekken, handige koekentorens en presentatiekasten u ook droomt, wij maken ze waar. En ze gaan makkelijk twintig jaar mee.

Het geheel: zoveel meer dan de delen.

Alles vertrekt van uw wensen en noden qua functie en sfeer. Onze interieurontwerpers en koelingspecialisten luisteren aandachtig en adviseren u voor de ideale indeling en materiaalkeuze. U kunt onze realisatie bijsturen tot in laatste details. Ook op de werf staan we echt aan uw zijde, van coördinatie tot en met naservice. Van harte welkom in onze eigen productieateliers om van nabij kennis te maken met ons maatmeubilair.

Functioneel, ergonomisch en energiezuinig.

Bij totaalinrichting horen ook doordachte oplossingen voor uw kassameubels en inpaktafels. Zodat het voor u en uw personeel vlot en aangenaam werken is en blijft. Verlichting en airco maken mee uw zaak. Zonder maandelijks een gigahap uit uw budget te nemen, want Integral pakt het bewust aan en bespaart zoveel mogelijk energie. Uiteraard respecteren we ook nauwgezet de HACCP-vereisten.