Integral verzorgt de totaalinrichting en het interieur van uw horecazaak. In een aangenaam en mooi interieur voelen uw gasten zich meteen thuis en is het aangenaam werken voor uw personeel.

Lees hier meer over de inrichting van hotelkamers, restaurants/brasseries, publieke ruimtes en bistro’s/snackbars.

Inrichting voor hotelkamers

Inrichting voor hotelkamers De lobby van uw hotel bepaalt de eerste indruk die de klant heeft van uw hotel. Uw hotelkamer bepaalt de souvenir waarmee hij vertrekt en zal terugkomen. Reden genoeg dus om de inrichting professioneel aan te pakken.

Inrichting voor publieke ruimtes

Inrichting voor publieke ruimtes U bent bezig met het opzetten van een publieke ruimte? Integral biedt met haar interieurarchitecten de juiste materiaalkennis en knowhow die met de juiste vormen en kleuren gecombineerd worden tot een perfect harmonieus geheel.

Inrichting voor restaurant/brasserie

Inrichting voor restaurant/brasserie Smaak, bediening en interieur zijn de drie indrukken die de klant mee naar huis neemt. De kok zorgt voor een creatieve en smakelijke keuken, zijn team voor een vriendelijk onthaal en een vlotte bediening en interieurbouwer Integral Interiors zorgt voor een topinterieur.


Uw project bespreken?