Inrichting voor viswinkel

Niet enkel de koeltoonbanken, maar het volledige interieur van de viswinkel is belangrijk. Wij zorgen voor een gespecialiseerde gekoelde toonbank voor uw ruim assortiment verse vis, schaaldieren en visbereidingen, gecombineerd met een hedendaagse totaalinrichting waardoor uw klanten zich thuis voelen en met plezier hun aankopen bij u doen.

Een totaaloplossing voor uw winkelinterieur

Integral biedt u een totale projectinrichting: een esthetische, hygiënische en georganiseerde interieurinrichting voor uw viswinkel. Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent indeling en materiaalkeuze. U maakt kennis met onze productieateliers voor het maatmeubilair en kunt er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering.

Ergonomie en HACCP

Weldoordachte oplossingen voor kassameubel, snij- en werktafels maken het voor u en uw personeel aangenaam om te werken. Daartoe dragen ook de energiebesparende uitvoeringen bij inzake airco en verlichting die meehelpen de voorgeschreven HACCP-normen te respecteren.

Ook voor uw atelier met koelcel of diepvriescel vindt u bij Integral uw optimale oplossing, aangevuld met een service 7/7. Door uw samenwerking met Integral ontstaat zo een optimaal interieur en kan uw klant in uw viswinkel dan ook op een aangename manier genieten van uw producten (en vaak koopt hij daardoor meer dan hij eigenlijk van plan was…).


Uw project bespreken?