Inrichting voor chocolaterie

Uw lekkere pralines en chocolade presenteert u op een boeiende en persoonlijke wijze met passende winkelinrichting. Integral biedt u een totaalconcept op maat aan, inclusief speciale gekoelde toonbanken, waarmee u op verschillende manieren uw producten in de kijker kunt zetten en naargelang het seizoen gemakkelijk uw etalage kunt omtoveren, om zo steeds uw klant te verleiden!

Een gepersonaliseerd totaalconcept voor de chocolaterie en pralinewinkel

Integral verzorgt de totale projectinrichting voor uw chocoladezaak. Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent de indeling en materiaalkeuze. U maakt kennis met onze productieateliers voor het maatmeubilair en kunt er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering.

… en een betrouwbare koeling

Pralines en chocolade zijn erg delicate producten met hoge eisen aan koeling en verlichting. Voor elk van deze producten fabriceert Integral de meest optimale koeltoonbank volledig op maat. Zo zijn er de open toonbank met verhoogd presentatieniveau, de (al dan niet gekoelde) pralinelade, alsook de handige wandkoeling die steeds een hoge commerciële impact heeft. U vindt bij Integral ook een speciale onderkoeling voor verpakte pralines waardoor u nog langer kunt blijven verkopen.

Daarnaast vindt u bij Integral ook advies en oplossingen voor de energiebesparende uitvoeringen inzake airco en verlichting die meehelpen de voorgeschreven HACCP-normen te respecteren. De beschikking over een eigen koellabo, de attestering door een onafhankelijk koeltechnisch bureau, de mogelijkheid tot een controle op afstand en de gecertificeerde koelservice 7/7 maken van Integral uw koelspecialist.

… leiden tot de optimale speciaalzaak!

Door uw samenwerking met Integral ontstaat een optimale sfeer en interieur in uw chocolaterie of pralinewinkel. Daardoor kan uw klant op een aangename manier genieten van uw producten (en vaak koopt hij daardoor meer dan hij eigenlijk van plan was). Uw garantie zijn de talrijke referenties van Integral in de koeling van chocolade en pralines.


Uw project bespreken?