Uw slagerij of traiteurzaak nog aantrekkelijker en handiger.

Stap in een wereld van smaakvolle verleiding. We ontwerpen uw slagerij of traiteurzaak met betoverende elementen, waardoor uw ambacht tot leven komt. Kies voor een unieke culinaire bestemming en maak van uw zaak een feest voor de zintuigen.

Totaalinrichting slagerij

Presenteer uw kwaliteitsvlees en verfijnde charcuterie in een zaak die uw kunnen en service smakelijk in de kijker zet. Waar het fijn winkelen én werken is. Vertrouw hiervoor met een gerust hart op Integral, net zoals zovelen van uw collega’s dat al deden.

Totaalinrichting traiteur

U selecteert uw producten zorgvuldig en prepareert uw bereidingen met veel liefde. Integral zorgt er mee voor dat ze lekker vers blijven en onweerstaanbaar gepresenteerd worden. In een uitnodigende en doordachte winkel- en werkomgeving.

Technisch tiptop en persoonlijk.

Dat u met liefde voor topkwaliteit gaat, staat buiten twijfel. Uw toewijding zo goed mogelijk etaleren en uw producten supervers houden is even onmisbaar voor uw succes.

Samen met Integral bepaalt u moeiteloos de optimale indeling voor uw zaak, kiest u de mooiste en meest onderhoudsvriendelijke materialen en bent u zeker van de beste koeltechnologie.

Coole koeling.

Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf bieden wij u koelinstallaties op maat: koeltoonbanken, wandkoeling, koel- of diepvriescellen, ruimtekoeling voor ateliers. Onze unieke plaatkoeling zorgt voor een optimale koeling en vochtigheidsgraad met minder verbruik. Alle koelzones kunt u continu aansturen met het geavanceerde eCOOL-systeem, dat ook alle gegevens registreert voor uw HACCP-logging.

Zien geeft zin om te kopen.

Voor sfeer en gezelligheid wilt u ook graag een tien. Want hoe uitnodigender uw zaak en hoe smakelijker de presentatie van vers of voorverpakt vlees, charcuterie, bereide gerechten, traiteurwaren en diverse kaassoorten, hoe tevredener uw klanten. Een gepersonaliseerde winkel waarmee u meer winst maakt dan voorheen: dat is ons engagement.