Creëer de Perfecte Gastervaring

In de bruisende wereld van de horeca draait alles om beleving. Bij Integral begrijpen we dat elk detail telt, van het meubilair tot de verlichting. Laat ons u helpen een sfeer te creëren die uw gasten keer op keer zal betoveren.

Totaalinrichting Hotelkamers

De lobby van uw hotel bepaalt de eerste indruk die de klant heeft van uw hotel. Uw hotelkamer bepaalt de souvenir waarmee hij vertrekt en zal terugkomen. Reden genoeg dus om de inrichting professioneel aan te pakken.

Totaalinrichting restaurant/brasserie

Smaak, bediening en interieur zijn de drie indrukken die de klant mee naar huis neemt. De kok zorgt voor een creatieve en smakelijke keuken, zijn team voor een vriendelijk onthaal en een vlotte bediening en interieurbouwer Integral zorgt voor een topinterieur.

Totaalinrichting Publieke Ruimtes

U bent bezig met het opzetten van een publieke ruimte? Integral biedt met haar interieurarchitecten de juiste materiaalkennis en knowhow die met de juiste vormen en kleuren gecombineerd worden tot een perfect harmonieus geheel.

Sfeer die Spreekt

Bij Integral begrijpen we dat elke horecazaak zijn eigen verhaal te vertellen heeft. We beschouwen uw horecazaak niet als zomaar een ruimte, maar als een canvas voor ons ontwerpmeesterwerk. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om ruimtes te creëren die warmte, comfort en karakter uitstralen, zodat uw gasten zich direct thuis voelen.

Een Duurzame Horeca-Ervaring

Duurzaamheid is de toekomst en Integral is voorop in deze beweging. Onze inrichtingen zijn niet alleen een visueel feest, maar ook een bewuste keuze voor onze planeet. We integreren duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen in elk aspect van het ontwerp, waardoor uw horecazaak niet alleen schittert, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Functioneel en Stijlvol

Het creëren van horecaruimtes die zowel efficiënt als gastvrij zijn, is een kunst die we bij Integral tot in de puntjes beheersen. Onze ontwerpen tillen efficiënt ruimtegebruik naar een hoger niveau, zonder afbreuk te doen aan gastvrijheid. We geloven dat slimme indelingen, doordachte opslagoplossingen en gepersonaliseerd meubilair de sleutel zijn tot een naadloze en onvergetelijke gastervaring.