Inrichting voor traiteur

Een aantrekkelijke presentatie in een speciale op maat gemaakte koeltoonbank zorgen ervoor dat uw klanten trek krijgen in uw fijn bereide etenswaren en misschien wel meer kopen dan ze gepland hadden. Zorg voor een “integraal” succes in uw traiteurzaak met de interieurinrichting en toonbanken van Integral.

Verleid uw klant met uw assortiment in een aantrekkelijke toonbank

Integral biedt traiteurs een totale projectinrichting aan voor hun breed assortiment aan fijne traiteurwaren. Vers vlees, fijne charcuterie, bereide gerechten, een uitgelezen kaasassortiment en fijne wijnen kunt u op een boeiende en persoonlijke wijze presenteren. Voor elk van deze producten fabriceert Integral immers de optimale koeltoonbank volledig op maat. Aangevuld met self-take toonbanken, wandkoelingen en gastronormmeubilair, beschikt u over vele mogelijkheden voor de presentatie van uw fijne traiteurwaren.

Weldoordachte meubilair-oplossingen en koeling op maat

Weldoordachte oplossingen voor kassameubel, snij- en werktafels maken het voor u en uw personeel aangenaam om te werken. Daartoe dragen ook de energiebesparende uitvoeringen bij inzake airco en verlichting die meehelpen de voorgeschreven HACCP-normen te respecteren.

Ook voor uw atelier met koelcel of diepvriescel vindt u bij Integral uw optimale oplossing, aangevuld met een service 7/7. Door uw samenwerking met Integral ontstaat zo een optimaal interieur en kan uw klant in uw traiteurzaak dan ook op een aangename manier genieten van uw producten (en vaak koopt hij daardoor meer dan hij eigenlijk van plan was).


Uw project bespreken?