Inrichting voor restaurant/brasserie

Smaak, bediening en interieur zijn de drie indrukken die de klant mee naar huis neemt. De kok zorgt voor een creatieve en smakelijke keuken, zijn team voor een vriendelijk onthaal en een vlotte bediening en interieurbouwer Integral Interiors zorgt voor een topinterieur.

De interieurinrichting van uw restaurant steeds vanuit een gepersonaliseerd concept

Al ruim 20 jaar ontwerpt Integral Interiors interieurinrichtingen voor restaurants. Met oog voor uw doelgroep ontwerpen onze binnenhuisarchitecten een passend interieur. Familie- of sterrenrestaurant? Trendy, romantisch of klassiek? Cottagestijl of huiskamersfeer?

Integral Interior ontwerpt uw restaurantinterieur in de gewenste stijl en met materialen, die meteen een antwoord bieden aan de vereiste functionaliteit, normen en uitstraling waarmee u uw gasten wilt ontvangen.

Kies voor een betrouwbare totaalaanpak!

Zeker bij een gepersonaliseerde inrichting heeft u baat bij een totaalconcept. Het uitgekiend ontwerp en advies laten u toe een geïnformeerde keuze te maken, waarna de productie start in de eigen ateliers of bij de bewezen toeleveranciers (voor stoelen of tapijt).
U kunt de productie van het maatmeubilair volgen en waar nodig bijsturen. Ook tijdens de werkzaamheden op de werf zelf wordt u bijgestaan. Integral coördineert de verschillende korpsen tijdens de inhuizing en montage. Ten slotte waakt Integral Interiors over uw timing en budget, met dezelfde full-service die u biedt aan uw gasten.

Een uitgebreide menukaart

U vindt bij Integral niet enkel een ontwerpbureau, maar ook een jarenlange knowhow en de infrastructuur voor:

  • schrijnwerk (verlaagde plafonds, voorzetwanden, RF-deuren)
  • meubelatelier: voor de meest diverse interieurstijlen
  • metaal- en glasbewerking
  • airco en koeling voor keuken en bar (Integral is een gecertificeerd koelbedrijf)
  • én het projectmanagement voor de totale opvolging van uw project.

U bent restauranthouder…

en dat wenst u zo te houden. U concentreert zich verder op uw corebusiness en belast Integral Interiors met de concrete uitvoering van uw inrichtingsproject binnen de afgesproken timing en budget.


Uw project bespreken?