Natuurlijk wilt u dat uw bistro of snackbar druk bezocht wordt. Het interieur is doorslaggevend voor het succes van uw zaak. De gezelligheid en de sfeer van een bistro hebben een enorme invloed op het aantal klanten en consumpties. U gaat dus best weldoordacht te werk bij het ontwerpen en inrichten en decoreren van uw zaak.

Kies voor een betrouwbare totaalaanpak!

Zeker bij een gepersonaliseerde inrichting heeft u baat bij een totaalconcept. Het uitgekiend ontwerp en advies laten u toe een geïnformeerde keuze te maken, waarna de productie start in onze eigen ateliers.

U kunt de productie van het maatmeubilair volgen en waar nodig bijsturen. Ook tijdens de werkzaamheden op de werf zelf wordt u bijgestaan. Integral coördineert de verschillende korpsen tijdens de inhuizing en montage. Ten slotte waakt Integral over uw timing en budget!

Meer dan een interieurbouwer

U vindt bij Integral niet enkel een ontwerpbureau, maar ook een jarenlange knowhow en de infrastructuur voor:

  • Schrijnwerk (verlaagde plafonds, voorzetwanden, RF-deuren etc.);
  • Meubelatelier voor de meest diverse interieurstijlen;
  • Metaal- en glasbewerking;
  • Airco en koeling voor de keuken en bar (Integral is een gecertificeerd koelbedrijf)
  • én het projectmanagement voor de totale opvolging van uw project.

U bent brasseriehouder…

en dat wenst u zo te houden. U concentreert zich verder op uw bistro of snackbar en belast Integral Interiors met de concrete uitvoering van uw inrichtingsproject binnen de afgesproken timing en het afgesproken budget.


Uw project bespreken?