Inrichting voor hotelkamers

De lobby van uw hotel bepaalt de eerste indruk die de klant heeft van uw hotel. Uw hotelkamer bepaalt de souvenir waarmee hij vertrekt en zal terugkomen. Reden genoeg dus om de inrichting professioneel aan te pakken. Integral heeft in de laatste 30 jaar voor een brede waaier van hoteliers zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten verzorgd.

Hotelinrichting, steeds vanuit een gepersonaliseerd concept

Uw hotelproject wordt als een uniek project gestuurd door Integral. Met oog voor uw bedrijfsstrategie ontwerpen de binnenhuisarchitecten een passend interieur. Public areas (lounge, receptie, restaurant, bar, meeting rooms, wellness) en kamers worden uitgewerkt in diverse stijlen (modern, klassiek, landelijk) en materialen, die meteen een antwoord bieden aan de vereiste functionaliteit, hotelnormen en uitstraling waarmee u uw gasten wilt ontvangen.

Kies voor een betrouwbare totaalaanpak!

Zeker bij een gepersonaliseerde inrichting heeft u baat bij een totaalconcept. Het uitgekiend ontwep en advies laten u toe een geïnformeerde keuze te maken, waarna de productie start in de eigen ateliers of bij de bewezen toeleveranciers (voor stoelen, tapijt of boxsprings).

U kunt de productie van het maatmeubilair volgen en waar nodig bijsturen. Ook tijdens de werkzaamheden op de werf zelf wordt u bijgestaan. Integral coördineert de verschillende korpsen tijdens de inhuizing en montage. Ten slotte waakt Integral Hotelinrichting over uw timing en budget, met dezelfde full-service die u biedt aan uw hotelgasten.

Uitgebreide knowhow en infrastructuur

U vindt bij Integral niet enkel een ontwerpbureau, maar ook een jarenlange knowhow en de infrastructuur voor:

  • schrijnwerk (verlaagde plafonds, voorzetwanden, RF-deuren etc.);
  • meubelatelier: voor de meest diverse interieurstijlen;
  • metaal- en glasbewerking;
  • airco en koeling voor uw ontbijtbuffet en hotelbar (Integral is een gecertificeerd koelbedrijf)
  • én het projectmanagement voor de totale opvolging van uw hotelproject.

U bent hotelier…

en dat wenst u zo te houden. U concentreert zich verder op uw core-business, en belast Integral Hotelinrichting met de concrete uitvoering van uw inrichtingsproject, binnen de afgesproken timing en het afgesproken budget.


Uw project bespreken?