Inrichting voor bakkerij

Verleid uw klanten met een aantrekkelijke presentatie van uw brood, patisserie en lekkernijen in uw toonbank en een aangenaam interieur. Prettig om erin te werken en nog leuker om erin te kopen.  Functioneel, ergonomisch en energiezuinig; maar royaal in presentatie en sterk in verleiding.

Uw winkelinrichting als totaalproject

Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent indeling en materiaalkeuze. U maakt kennis met onze productieateliers voor het maatmeubilair en kunt er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering.

Maatwerk: van koeltoonbank tot koekentorens

Brood, banket, patisserie, taarten of chocolade kunt u op een boeiende en persoonlijke wijze presenteren. Voor elk van deze producten fabriceert Integral immers de optimale koeltoonbank volledig op maat. Aangevuld met vaste of mobiele broodrekken en talrijke handige koekentorens, beschikt u over vele mogelijkheden voor de presentatie van uw waardevolle banketproducten.

Ergonomie en energie besparen in uw bakkerij

Doordachte oplossingen voor kassameubel en inpaktafels maken het voor u en uw personeel aangenaam om te werken. Daartoe dragen ook de energiebesparende uitvoeringen bij inzake airco en verlichting. Door uw samenwerking met Integral kan uw klant in de bakkerij dan ook op een aangename manier genieten van uw producten (en vaak koopt hij daardoor meer dan hij eigenlijk van plan was).


Uw project bespreken?