Winkelinrichting

Zien doet kopen! Dat geldt zeker voor uw fijne voedingswaren die de best mogelijke presentatie verdienen in een mooi interieur en een functionele koeltoonbank. Daar helpen wij u graag mee: winkels met oog voor aangenaam werken, een hartelijke ontvangst en een vlotte verkoop.

Lees hier meer over de inrichting van bakkerijen, slagerijen, traiteurs, chocolaterieën en viswinkels.

Inrichting voor bakkerij

Inrichting voor bakkerij Verleid uw klanten met een aantrekkelijke presentatie van uw brood, patisserie en lekkernijen in uw toonbank en een aangenaam interieur. Prettig om erin te werken en nog leuker om erin te kopen.  Functioneel, ergonomisch en energiezuinig; maar royaal in presentatie en sterk in verleiding.

Inrichting voor chocolaterie

Inrichting voor chocolaterie Uw lekkere pralines en chocolade presenteert u op een boeiende en persoonlijke wijze met passende winkelinrichting. Integral biedt u een totaalconcept op maat aan, inclusief speciale gekoelde toonbanken, waarmee u op verschillende manieren uw producten in de kijker kunt zetten en naargelang het seizoen gemakkelijk uw etalage kunt omtoveren, om zo steeds uw klant […]

Inrichting voor slagerij

Inrichting voor slagerij Uw fijne vleeswaren verdienen de best mogelijke presentatie en daar helpen wij u graag mee. Uw kennersoog weerspiegelt in de toonbank van Integral. Uw klant herkent uw zorg en vakmanschap in uw slagerij waarin het aangenaam winkelen is en waar u en uw medewerkers prettig werken. Het resultaat van uw ambacht wordt mooi geëtaleerd, juist gekoeld […]

Inrichting voor traiteur

Inrichting voor traiteur Een aantrekkelijke presentatie in een speciale op maat gemaakte koeltoonbank zorgen ervoor dat uw klanten trek krijgen in uw fijn bereide etenswaren en misschien wel meer kopen dan ze gepland hadden. Zorg voor een “integraal” succes in uw traiteurzaak met de interieurinrichting en toonbanken van Integral.

Inrichting voor viswinkel

Inrichting voor viswinkel Niet enkel de koeltoonbanken, maar het volledige interieur van de viswinkel is belangrijk. Wij zorgen voor een gespecialiseerde gekoelde toonbank voor uw ruim assortiment verse vis, schaaldieren en visbereidingen, gecombineerd met een hedendaagse totaalinrichting waardoor uw klanten zich thuis voelen en met plezier hun aankopen bij u doen.


Uw project bespreken?