Inrichting voor slagerij

Uw fijne vleeswaren verdienen de best mogelijke presentatie en daar helpen wij u graag mee. Uw kennersoog weerspiegelt in de toonbank van Integral. Uw klant herkent uw zorg en vakmanschap in uw slagerij waarin het aangenaam winkelen is en waar u en uw medewerkers prettig werken. Het resultaat van uw ambacht wordt mooi geëtaleerd, juist gekoeld en prima verkocht.

Een totaaloplossing voor uw winkelinterieur

Vers vlees, voorverpakte vleeswaren, fijne charcuterie, bereide gerechten, traiteurwaren of een uitgelezen kaasassortiment kunt u op een boeiende en persoonlijke wijze presenteren. Ook Integral weet dat, en biedt u dan ook een totale projectinrichting. Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent indeling en materiaalkeuze. In onze productieateliers heeft u zicht op het maatmeubilair en kunt u er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering.

Gekoelde toonbanken op maat

Voor elk van deze producten fabriceert Integral de optimale koeltoonbank volledig op maat. Aangevuld met self-take toonbanken, wandkoelingen en gastronormmeubilair, beschikt u over talrijke mogelijkheden voor de presentatie van uw waardevolle vleeswaren.

Ergonomie en HACCP

Doordachte oplossingen voor uw kassameubel en snij- en werktafels maken het voor u en uw personeel aangenaam om te werken. Daartoe dragen ook de energiebesparende uitvoeringen inzake airco en verlichting bij die meehelpen de voorgeschreven HACCP-normen te respecteren.

Ook voor uw atelier met koelcel of diepvriescel vindt u bij Integral uw optimale oplossing, aangevuld met een service 7/7. In een optimaal winkelinterieur in uw slagerij kan uw klant op een aangename manier genieten van uw producten (en vaak koopt hij daardoor meer dan hij eigenlijk van plan was…).


Uw project bespreken?