Uw viswinkel vinnig en efficiënt vormgegeven.

Bij Integral Interieur begrijpen we dat uw viswinkel meer is dan alleen een plek om vis te kopen. Het is waar de zee tot leven komt en uw liefde voor vis centraal staat. Wij verzorgen de complete inrichting, zodat uw viswinkel optimaal functioneert en klanten een naadloze ervaring hebben.

Totaalinrichting viswinkel

Een gastvrije zaak waar het water klanten in de mond loopt bij het zien van uw superverse vis, schaaldieren, kant-en-klare maaltijden, slaatjes en ander lekkers. Integral stimuleert enthousiast winkelen en comfortabel werken.

Uitstraling en versheid.

U hebt uw unieke kijk op het vak en uw specialiteiten. Dat is ons vertrekpunt. Van daaruit stellen we de beste oplossingen voor om uw producten en bereidingen extra smakelijk te presenteren en supervers te houden. In een slimme indeling, met de meest geavanceerde koeltechnologie en prachtige, eenvoudig te onderhouden materialen. Vraag maar aan uw collega’s die al met ons in zee gingen.

Het betere maatwerk.

Onze interieurontwerpers, koelingspecialisten en installateurs vormen een hecht team. Uw garantie dat u niet alleen een up-to-date en sfeervol ontwerp krijgt, maar dat het ook tot in de puntjes uitgevoerd wordt. We benutten de ruimte optimaal en denken standaard aan energiebesparende airco en verlichting. Dat onze totaalinrichting volledig in regel is met de HACCP-normen is evident.

Klanten én medewerkers blij.

Knappe koeltoonbanken, aquariums, gastronormmeubilair, zelfbedieningstogen, wandkoelingen en ateliers met koel- of diepvriescel. Integral is er door en door mee vertrouwd. Dat geldt ook voor kassameubels en ergonomische snij- en werktafels waar je medewerkers met plezier aan de slag gaan. Een exclusieve zaak waar mensen graag meer en vaker kopen? Het kan.