Calculator

Integral Interieur zoekt een ervaren Calculator!

Bij Integral Interieur, experts in op maat gemaakte interieurs en koelsystemen, draait alles om de perfecte balans tussen design, functionaliteit en klanttevredenheid. We zijn trots op onze innovatieve projecten die niet alleen esthetisch verbluffend zijn maar ook de bedrijfsvoering van onze klanten optimaliseren. Als Calculator speel je een essentiële rol binnen ons team, door jouw nauwkeurige kostenberekeningen bij te dragen aan ons gezamenlijk succes. In deze functie rapporteer je direct aan de Operations Manager en werk je nauw samen met het verkoopteam en de planning. Dit zorgt voor een dynamische werkervaring waarbij jouw expertise centraal staat in het realiseren van onze ambitieuze projecten.

Wat ga je doen?
Projectvoorbereiding: Met precisie stel je bestekken op en bereken je de kosten die komen kijken bij het transformeren van ruimtes. Elk detail telt.
  • Kwaliteitscontrole: In samenwerking met onze architecten en designers ga je na of alles overeenstemt met de visie van de klant. Jij zorgt ervoor dat de realiteit de droom evenaart.
  • Communicatie en Onderhandeling: Je bent de brug tussen ons en onze partners. Aanvragen, vergelijken en bevestigen van prijzen wordt jouw speelveld.
  • Innovatie in Efficiëntie: Templates voor kostprijsberekeningen zijn jouw canvas. Ontwikkel en perfectioneer deze tools om ons team naar een hoger niveau te tillen.
  • Dossierbeheer: Beheer met zorg de projectdossiers. Elk project verdient jouw volle aandacht, van opstart tot afwerking.
  • Strategische Aankopen: Jij weet precies wat nodig is voor onze interne productie. Jouw keuzes zijn essentieel voor het slagen van onze projecten.
Wie zoeken we?
  • Je beschikt over een Bachelor Bouwkunde of gelijkaardig door ervaring
  • Iemand met uitstekende kennis van PC-toepassingen zoals Word, Excel, en Navision.
  • Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans, en Engels.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de bouwsector, bij voorkeur als projectleider of calculator.
  • Een professional die klantgericht, analytisch, nauwkeurig en proactief is.
Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een competitief salarispakket, in lijn met je ervaring en vaardigheden, en de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat streeft naar kwaliteit en innovatie in elk project. Ben je klaar om je aan te sluiten bij Integral Interieur en een sleutelrol te spelen in onze succesvolle projecten? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe : hr@integral-interieur.be !

Solliciteer hier!