TEAMLEAD – KOELTECHNIEKER

Bij Integral, experts in op maat gemaakte interieurs en koelsystemen, draait alles om de perfecte balans tussen design, functionaliteit en klanttevredenheid. We zijn trots op onze innovatieve projecten die niet alleen esthetisch verbluffend zijn maar ook de bedrijfsvoering van onze klanten optimaliseren. Als teamlead - koeltechnieker speel je een cruciale rol in ons team, waarbij jouw expertise bijdraagt aan het succes van onze projecten. Als Teamlead - koeltechnieker bij Integral ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team koeltechniekers. Naast het opstellen van de planning, volg je nauwlettend de uitgevoerde werkzaamheden op. Daarnaast garandeer je de naservice om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven met hun koelsystemen. Je bent de sleutelfiguur die ervoor zorgt dat onze projecten soepel verlopen en onze klanten tevreden blijven.
WAT GA JE DOEN?
  • Teamleiding: Je stuurt het team van koeltechniekers aan dat betrokken is bij de productie, plaatsing en service om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt. Daarnaast zal je ook de planning opmaken en nauwlettend de uitgevoerde werkzaamheden opvolgen.
  • Coördinatie: Je waakt over de correcte installatie van de technieken: het type koeltechniek, elektriciteit etc.. Je zorgt er ook voor dat de installatie, eenmaal geplaatst, werkt zoals het hoort. Om hiervoor de juiste technische zaken te voorzien, werk je nauw samen met de koeltoonbank technieker en koeltoonbank bouwers.
  • Naservice: Je bent bereid om de controle, nacontrole en fijnafstelling van de technieken te garanderen. Wanneer er zich een technisch probleem voordoet bij één van onze klanten, plan je een interventie in waarbij een technieker ter plaatse gaat.
WIE ZOEKEN WE?
  • Je bent in het bezit van een gecertificeerd koeltechnisch diploma en hebt al enkele jaren relevante ervaring.
  • Een eerste ervaring als teamlead is mooi meegenomen maar laat je zeker niet afschrikken als ervaren koeltechnieker.
  • Naast kennis van airco-installaties, beschik je tevens over kennis van sanitair en elektriciteit. Kennis van Climapulse en ervaring in nieuwe type koeltechnieken zoals CO2 is eveneens een groot pluspunt!
  • Je bent flexibel en klantgericht, aangezien Integral topkwaliteit en klantvriendelijkheid combineert.
  • Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en een basiskennis Frans.
 
WAT BIEDEN WIJ?
Een boeiende en gevarieerde job met verschillende technische uitdagingen en verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf waar innovatie en creativiteit voorop staan. Je krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen en te werken aan projecten die echt het verschil maken. We bieden een competitief salaris dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden en de mogelijkheid om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat streeft naar uitmuntendheid in elk project.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij Integral en een sleutelrol te spelen in onze succesvolle projecten?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe : hr@integral-interieur.be !

Solliciteer hier!